Tuinontwerp

Bij Spaarne Hoveniers bent u aan het juiste adres voor het ontwerp van uw tuin!

Tuinontwerp

Een goed ontwerp legt de basis voor uw tuin waarvan u jarenlang plezier hebt. Bij het tot stand komen van het ontwerp wordt rekening gehouden met het karakter van uw woning en uw persoonlijke wensen.

Hoe komt het ontwerp tot stand?
Tijdens een oriënterend gesprek ontstaat een beeld van uw wensen en de mogelijkheden die uw toekomstige tuin te bieden heeft. Vooral stijl, de sfeer en het karakter krijgen ruim aandacht. Ook de gebruiksvriendelijkheid van uw tuin staat centraal. Aan de hand van deze gegevens wordt er een schetsontwerp gemaakt.

Bespreking schetsontwerp
Tijdens het bespreken van het schetsontwerp wordt het ontwerp uitvoerig met uw besproken en is er ook nog ruimte voor eventuele veranderingen. Als u akkoord bent gegaan met het schetsontwerp, wordt er overgaan tot een definitief ontwerp en de bijbehorende offerte.

Definitief ontwerp
In het definitieve ontwerp zijn alle aanpassingen verwerkt en krijgt u een goed beeld van hoe u toekomstige tuin eruit zal zien. De offerte zal ook besproken worden, zodat u een goed overzicht heeft van de kosten.

Kies voor Spaarne Hoveniers

Spaarne Hoveniers heeft een ruime ervaring met het ontwerpen van tuinen. Van kleine voortuin tot grote achtertuinen. Voor een goede indruk van het werk van Spaarne Hoveniers kunt u de foto’s bekijken in ons portfolio.
Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een prijsopgave ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-11718778. Dit nummer kunt u ook gebruiken om een Whatsapp bericht te sturen.
U kunt ons ook mailen via info@spaarnehoveniers.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Uw bericht aan Spaarne Hoveniers:

Onze gegevens:

+31-(0)6 1171 8778

info@spaarnehoveniers.nl

Vermootenstraat 2 | 2064 XR | SPAARNDAM